APU va primi noi HIMARS /fotografia Statului Major GeneralAPU va primi noi HIMARS/fotografia Statului Major General

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, observă că fiecare bombardament al ocupanților ruși este un argument pentru Ucraina pentru a obține mai mulți Himari.

el a spus acest lucru în mesajul său video.

“Astăzi, armata rusă a tras din nou artilerie cu rachete în districtul Saltovsky din Harkov – obiecte pur civile. Clădire rezidențială, pavilioane comerciale, transport public. Din acest moment, se cunosc trei morți, mai mult de douăzeci de persoane sunt pe lista răniților”, a declarat șeful statului.

În plus, a adăugat el, invadatorii au tras din “uraganele” asupra comunității slave din Donbas, au lovit Kramatorsk cu Iskanders.

“Și fiecare dintre aceste atacuri rusești este un argument pentru Ucraina pentru a obține mai multe Haimars și alte arme moderne eficiente. Fiecare dintre aceste atacuri întărește doar dorința noastră de a învinge ocupanții. Cu siguranță se va întâmpla”, a subliniat Zelensky.

După cum a raportat UNIAN, Statele Unite au livrat deja 12 sisteme HIMARS în Ucraina și săptămâna aceasta și-au anunțat intenția de a transfera încă 4 astfel de sisteme, iar în total, Statele Unite și aliații s-au angajat acum să transfere 20 de astfel de sisteme către APU.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.