Rusia trage rezerve la sud de Ucraina/foto UNIANRusia trage rezerve la sud de Ucraina/foto UNIAN

Poziția de negociere a Ucrainei într – o conversație cu Rusia ar trebui să includă 4 Componente-toate se referă la arme.Mikhail Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui, a scris despre acest lucru pe Twitter.

“Pentru a vorbi cu Rusia, trebuie să aveți poziția corectă de negociere. Acesta conține patru componente simple: 1. Artilerie cu rază lungă de acțiune, MLRS și ATASME pentru a distruge logistica rusă. 2. Apărare aeriană/apărare antirachetă pentru protejarea orașelor. 3. Dronele Strike sunt cei mai buni vânători. 4. Vehicule blindate pentru contraatacuri”, a scris el.

Citește și:  rușii au tras rachete S-300 la Kharkiv din regiunea Belgorod Rușii au tras la Harkov cu rachete S-300 din regiunea Belgorod  invadatorii vor avansa în sud pentru a reduce presiunea artileriei ZSU-Colonel al SBU Invadatorii vor avansa în sud pentru a reduce presiunea artileriei ZSU-colonelul SBU ocupanții vor să transforme Azovstal într - un depozit de deșeuri-explorare Ocupanții vor să transforme Azovstal într – un depozit de deșeuri-informații

După cum a raportat UNIAN, Ucraina nu poartă de fapt discuții de pace cu Rusia chiar acum. Potrivit lui Mikhail Podolyak, consilier al șefului PO, membru al delegației de negociere, nu există încă motive pentru reluarea negocierilor cu Federația Rusă.

Ministrul de Externe Dmitry Kuleba consideră că orice declarații ale Rusiei cu privire la discuțiile de pace sunt o “perdea de fum” a ocupanților, care de fapt vizează doar războiul.

Președintele Vladimir Zelensky este convins că toate declarațiile Kremlinului despre disponibilitatea negocierilor nu corespund realității, deoarece, în același timp, Rusia transferă rezerve în sudul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *