REUTERS

Președintele Vladimir Zelensky a efectuat remanieri de personal militar-a numit un nou șef al administrației militare regionale din Kiev, Alexander Pavlyuk, și generalul-maior Eduard Moskalev în calitate de comandant al OOS.

Zelensky a declarat Acest lucru în timpul discursului său zilnic.

Deciziile au fost luate în legătură cu intențiile ocupanților de a profita de Kiev: “ocupanții continuă să considere capturarea capitalului nostru drept obiectivul lor cheie. Un scop politic. Ei speră că controlul asupra Kievului le va da controlul asupra Ucrainei. Aceasta este o absurditate absolută – din toate punctele de vedere.”

Pentru a consolida în continuare apărarea capitalei și a regiunii Kiev, Zelensky l-a numit pe Alexander Pavlyuk, Eroul Ucrainei, locotenent General, comandant al operațiunii forțelor comune, în calitate de șef al OVA de la Kiev.

Șeful demis al Administrației regionale Alexey Kuleba va ajuta conducerea militară.”prin urmare, direcția Kiev și situația din regiune vor primi și mai multă atenție”, a rezumat șeful statului.

generalul maior Eduard Moskalev a devenit noul comandant al forțelor comune. Zelensky la numit un profesionist și un patriot.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.