Zelensky a aflat despre invazia Federației Ruse înainte de” pops “/fotografia biroului președintelui

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a reamintit că a primit un semnal despre o invazie pe scară largă a Federației Ruse puțin mai devreme decât au început împușcăturile.

El a spus acest lucru într-un interviu cu jurnaliștii, care a fost difuzat în aerul Maratonului de informații.

Potrivit acestuia, înainte de război, a ajuns acasă foarte târziu din cauza unei întâlniri în care au discutat despre funcționarea statului din cauza unei potențiale invazii.

Am auzit “aplauzele”. Eram deja gata, am primit apeluri înainte de “clapele” pe care le-am auzit. Am primit semnalul puțin mai devreme când au început împușcăturile. Când începe pregătirea, am fost gata de ceva timp înainte de asta. Inteligența urmărea, armata urmărea, am înțeles de unde ar putea veni riscul unei ofensive. Prin urmare, imediat când a început pregătirea focurilor pentru invazie, am primit un semnal, m-au sunat, am ajuns”, a spus Zelensky.

După cum a raportat UNIAN, pe 24 februarie, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară specială “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.

astăzi, o parte din regiunile Harkov, Herson, Donețk, Lugansk, Zaporozhye și Mykolaiv, precum și Crimeea, sunt sub ocupație rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *