la 10 iulie 2022, ministrul German de Externe Annalena Berbock a spus că aș dori să promit Ucrainei ajutor, dar nu pot/foto UNIANLa 10 iulie 2022, ministrul German de Externe Annalena Berbock a spus că ar dori să promită Ucrainei o anumită asistență, dar nu poate/foto UNIAN

Ministrul de Externe Annalena Berbok pune corect accente, spunând că apără Politica de neinterferență militară în războiul Rusiei din Ucraina.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului biroului președintelui Mihail Podolyak.

Citește și:  Occidentul nu va putea ajuta Ucraina prin intervenție militară-Berbok Occidentul nu va putea ajuta Ucraina prin intervenție militară-Berbok diplomații G-20 nu au putut conveni asupra unei poziții unificate asupra războiului din Ucraina-AP Diplomații G-20 nu au putut conveni asupra unei poziții comune privind războiul din Ucraina – AP  boicotul miniștrilor și întrebările incomode: Lavrov va părăsi reuniunea G20 înainte de termen Boicotul miniștrilor și întrebările incomode: Lavrov va părăsi reuniunea G20 înainte de termen dacă Putin dorește, războiul din Ucraina se va încheia mâine – Ministerul German de Externe Dacă Putin vrea, războiul din Ucraina se va încheia mâine – Ministerul German de Externe

Podolyak a subliniat că ucrainenii nu au nevoie de Occident pentru a lupta pentru ei – au nevoie de sisteme de apărare aeriană și antirachetă.

“Annalena Berbok pune corect accente în sprijinul Ucrainei. Astăzi ucrainenii apără întreaga lume liberă, dar nu cer să lupte pentru ei înșiși. Avem nevoie de sisteme de apărare antirachetă/apărare aeriană pentru a proteja oamenii de teroarea rachetelor rusești. Teroriștii nu ar trebui să fie înarmați mai bine decât țările civilizate”, a spus Podolyak.

declarație de Annalena Burbok:

La 10 iulie 2022, ministrul German de Externe Annalena Berbock a spus că ar dori să promită Ucrainei o anumită asistență, dar nu poate, deoarece este necesară o intervenție militară pentru aceasta.

“Aș dori să promit că vom garanta coridoare umanitare din regiunile Ucrainei pentru care există bătălii. Cu toate acestea, nu putem oferi acest lucru. O astfel de promisiune trebuie susținută de măsuri militare. O politică externă bună înseamnă că păstrați un cap sobru, chiar și atunci când totul vă fierbe în piept. A îndura când nu poți face nimic-aceasta este uneori cruzimea politicii externe”, a spus Berbok.

Potrivit acesteia, de aceea a trebuit să spună clar că nu va fi creată o zonă de interdicție aeriană peste Ucraina.

războiul din Ucraina și poziția Berbok:

La începutul lunii mai 2022, Annalena Berbok a vizitat Kievul. Aceasta a fost prima călătorie a unui membru al guvernului federal în capitala Ucrainei de la începutul războiului pe scară largă din Ucraina. 

pe 19 mai, Berbok a anunțat că agresiunea declanșată de Rusia împotriva Ucrainei lovește peste tot în lume, inclusiv cele mai sărace segmente ale populației.

la sfârșitul lunii mai, a devenit cunoscut faptul că în ultimele nouă săptămâni, guvernul German a minimizat sprijinul militar pentru Ucraina.

În perioada 30 Martie-26 mai, Ucraina a primit doar două transporturi de arme de la guvernul German. Ambele loturi conțineau doar dispozitive mici.  

La 5 iunie 2022, Ambasadorul Ucrainei în Germania, Andriy Melnyk, i-a reproșat ministrului German de Externe Annalena Berbock că nu s-a întâlnit niciodată cu el în mai mult de 100 de zile de război la scară largă.la 29 iunie 2022, ministrul German de Externe Annalena Berbock a declarat că, dacă Putin dorește, războiul din Ucraina se va încheia mâine.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.