fotografie: president.gov.ua

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a semnat un decret privind acordarea de premii de stat 106 militari ai Forțelor Armate ale Ucrainei.

El a afirmat acest lucru într-un mesaj video.

“Am semnat două decrete importante privind acordarea premiilor de stat ale Ucrainei către 106 militari ai Forțelor Armate ale Ucrainei care s-au dovedit curajos în luptele pentru independența statului nostru. 17 dintre ei au fost postum”, a menționat Președintele.

În special, primul decret se referă la atribuirea titlului “Erou al Ucrainei” cu acordarea Ordinului “Steaua De Aur”.

În plus, titlul de” Erou al Ucrainei ” cu premiul Ordinului Steaua De Aur a fost acordat locotenentului superior Gutsul Vladimir Aleksandrovici, datorită acțiunilor eroice din regiunea Kherson a fost posibilă distrugerea a 25 de piese de echipament inamic și aproximativ 300 de ocupanți, precum și locotenentului Senior Cherny Vladimir Vladimirovici, datorită căruia în timpul apărării lui VolnovakhaAproximativ 50 de persoane ale inamicului, un tanc T-72 au fost distruse în regiunea Donetsk și cinci ocupanți au fost capturați.anterior, președintele a acordat ordine șefilor Administrației Regionale de stat și primarilor care s-au distins cel mai mult în aceste zile.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.