Vladimir Zelensky/fotografie president.gov.ua Vladimir Zelensky/fotografie president.gov.ua

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, notează că participanții la ședința sediului Comandantului Suprem au convenit că Ucraina are un potențial semnificativ de a-și avansa forțele pe front și de a provoca noi pierderi tangibile ocupanților.

el a spus acest lucru în mesajul său video.

Zelensky a menționat că astăzi, 21 iulie, a avut loc o întâlnire regulată a Cartierului General al Comandantului Suprem. El a adăugat că acest format de lucru unește liderii cheie ai sectoarelor apărării și securității.

Președintele a menționat că, în cadrul întâlnirii, au fost audiate rapoarte de la șeful Direcției Principale de informații Kirill Budanov, șeful Serviciului de Informații Externe Alexander Litvinenko, comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina Valery Zaluzhny, Ministrul Apărării Alexei Reznikov, precum și ministrul de Interne Denis Monastyrsky.

În plus, comandantul Forțelor Terestre, colonelul General Alexander Syrsky, sa alăturat întâlnirii Stavka direct din prima linie.

“Am discutat situația actuală pe prima linie și în jurul Ucrainei. Am identificat sarcini în unele zone tactice pentru a ne consolida pozițiile. Și am lucrat foarte bine la problema furnizării celor mai noi arme trupelor. Încă trebuie să creștem intensitatea loviturilor împotriva inamicului”, a spus Zelensky.

În plus, el a spus: “participanții la întâlnirea Stavka au fost de acord că avem un potențial semnificativ de a ne avansa forțele pe front și de a provoca noi pierderi tangibile ocupanților.”

Citește și:  Podolyak i-a determinat pe ocupanți cu un gest real de bunăvoință: altfel-HIMARS-enurezis Podolyak a sugerat ocupanților un “gest de bunăvoință” real: altfel-“HIMARS-enurezis”  fiecare unitate de arme occidentale este sub control strâns-Danilov Fiecare unitate de arme occidentale este sub control aproape – Danilov atacurile invadatorilor în direcțiile rafinăriei Lisichansk și centralei termice Uglegorsk au eșuat Atacurile ocupanților în direcțiile rafinăriei Lisichansk și a centralei termice Uglegorsk au eșuat

Președintele a reamintit, de asemenea, că astăzi șeful biroului președintelui Ucrainei Andriy Ermak și Zaluzhny au avut o altă conversație cu consilierul pentru Securitate Națională al președintelui american Jake Sullivan și președintele șefilor de Stat Major General Mark Milli.

“În acest format doi la doi, toate problemele cheie ale cooperării în domeniul apărării dintre Ucraina și Statele Unite sunt discutate în mod constant”, a menționat Președintele.după cum a raportat UNIAN, Vladimir Zelensky a spus că Rusia testează tot ce poate folosi în Ucraina împotriva altor țări europene. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.