Zelensky în Lisichansk/fotografie facebook.com/m.bezuhla Zelensky în Lisichansk/fotografie facebook.com/m.bezuhla

Recent, președintele Ucrainei Vladimir Zelensky a vizitat în secret Lysychansk, Regiunea Luhansk. Nu se știe exact când a fost.

Acest lucru a fost raportat pe Facebook de către adjunctul poporului de la “slujitorul poporului” Mariana Bezuglaya.

“Vladimir Zelensky în Lisichansk. Recent. Fotografia reală. El a venit apoi sub foc, în secret, pentru a sprijini și a vedea cu ochii lui, pentru a înțelege. El a fost cu noi”, a scris deputatul.

Citește și:  rușii au lansat atacuri aeriene în regiunea Luhansk și au luat cu asalt: APU I-a forțat să fugă (foto) Rușii au lansat atacuri aeriene în Regiunea Luhansk și au luat cu asalt: APU I-a forțat să fugă (foto) datorită sprijinului SUA, avem rezultate semnificative în prim plan-Zelensky Datorită sprijinului Statelor Unite, avem rezultate semnificative în prim plan-Zelensky Zelensky a comentat agravarea situației gazelor din Europa Zelensky a comentat agravarea situației gazelor din Europa

Bezuglaya a publicat o fotografie a lui Zelensky în rândul armatei, care, potrivit ei, a fost făcută la Lisichansk.

Trebuie remarcat faptul că Lisichansk este situat lângă Severodonetsk, cea mai mare parte fiind controlată de ocupanții ruși și unde continuă luptele grele. Lisichansk în sine este în mod constant sub foc. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.