Zelensky a anunțat organizarea următoarei ședințe a ofertei/foto president.gov.ua Zelensky a anunțat organizarea următoarei ședințe a ofertei/foto president.gov.ua

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a anunțat organizarea unei reuniuni periodice a sediului Comandantului Suprem, la care a fost analizată starea implementării Planului de apărare al Ucrainei.

Șeful statului a spus acest lucru în discursul său de seară.

“Am avut o întâlnire regulată a Cartierului General al Comandantului Suprem. Am luat în considerare patru probleme. Din ceea ce se poate spune public acum: am analizat starea furnizării de arme apărătorilor noștri în acest moment, furnizarea de asistență din partea partenerilor și, în general, starea de implementare a planului de apărare al Ucrainei, care a fost pus în aplicare la 24 februarie”, a spus Zelensky.

După cum a raportat UNIAN, la 21 iulie, la ședința anterioară a sediului Comandantului Suprem, participanții săi au convenit că Ucraina are un potențial semnificativ de a-și avansa forțele pe front și de a oferi ocupanților noi pierderi tangibile.potrivit jurnaliștilor occidentali, Ucraina are o șansă de a transforma valul de război în favoarea sa din nou.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *