Zelensky este sigur că nu vor existaZelensky este sigur că nu vor exista”referendumuri” în sud: motivul este numit/foto”panglică galbenă”

Ocupanții nu vor putea menține controlul asupra teritoriilor Ucrainei, unde vor organiza un pseudo-referendum privind aderarea la Federația Rusă. 

Acest lucru a fost declarat într-un interviu cu LB de către șeful adjunct al biroului președintelui Igor Zhovkva.

Zhovkva a menționat că ocupanții schimbă în mod constant data votului fals. În special, au început să apară declarații despre amânarea “referendumului” de la 11 septembrie, ziua votului unic în Rusia, până la o dată ulterioară. 

“În orice caz, nici nu aș dori să analizez acest lucru, deoarece suntem siguri că un astfel de referendum nu va avea loc, deoarece aceste teritorii nu vor fi sub controlul Federației Ruse”, a spus el.

Citește și:  Federația Rusă se pregătește activ pentru anexarea teritoriilor ocupate temporar-informații Rusia se pregătește în mod activ pentru anexarea teritoriilor ocupate temporar-informații mișcarea de rezistență a lansat o acțiune de protest nedefinită împotriva pseudo-referendumului din sud Mișcarea de rezistență a lansat o acțiune de protest nedefinită împotriva pseudo-referendumului din sud

Șeful adjunct al OPU a subliniat că, în primul rând, informațiile despre “referendum” sunt distribuite de Kremlin publicului intern.

“Prin trimiterea constantă a acestor semnale despre organizarea unui “vot”, Moscova demonstrează că ea însăși nu este sigură că va putea menține controlul asupra teritoriilor ocupate temporar. Prin urmare, tot ceea ce face Kremlinul este să transmită astfel de informații publicului rus intern”, spune el.

După cum a scris UNIAN, ocupanții intenționează să organizeze un “referendum” înainte de sfârșitul lunii septembrie și încearcă să găsească oameni care să-l organizeze. 15 septembrie este cel mai adesea menționat. 

Potrivit informațiilor ucrainene, Partidul Politic de la Kremlin “Rusia Unită” a început să lucreze activ în teritoriile ocupate temporar din regiunile Herson și Zaporozhye. Ocupanții întocmesc ” liste electorale “în pregătirea”referendumurilor”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.