Zelensky a numit loviturile de rachete rusești asupra terorii Ucrainei/foto t.me/V_Zelenskiy_official Zelensky numit lovituri de rachete rusești asupra Ucrainei teroare/foto t.me/V_Zelenskiy_official Rusia a lansat 2.960 de rachete în orașele ucrainene – aceasta este teroare.

Acest lucru a fost declarat de Președintele Ucrainei Vladimir Zelensky, adresându-se participanților la conferința “conducerea asiatică”, care are loc la Seul (Coreea).

Potrivit lui, dacă rămâne nepedepsit, se va repeta în alte părți ale lumii, în alte țări.

Zelensky a subliniat că artileria rusă ia ostatici orașele ucrainene. Potrivit acestuia, armata rusă își organizează ofensiva astfel încât armele și artileria cu rachete să poată lovi zonele rezidențiale obișnuite ale orașelor obișnuite.

Președintele Ucrainei a subliniat că Rusia folosește teroarea rachetelor împotriva Ucrainei. “2.960 de rachete în această dimineață – atât a reușit Rusia să lanseze în orașele noastre. Iar ținta principală a rachetelor sunt obiectele civile”, a adăugat el. Potrivit lui, aceasta este o tactică a Rusiei, care are ca scop alungarea oamenilor din orașele noastre și de a face fiecare ucrainean se simt frica de un stat terorist.

Zelensky a subliniat că niciun alt stat din lume nu a cheltuit atât de mulți bani pentru diseminarea deliberată a dezinformării, conspirației, teoriilor conspirației anti-științifice, inclusiv a vaccinurilor, așa cum face Rusia. El a adăugat că Asia nu este liberă de minciunile rusești. În același timp, el a subliniat că toate țările lumii ar trebui să se protejeze de cei care încearcă să-și răspândească influența prin minciuni în masă.”

Zelensky a menționat că atunci când Ucraina apelează la partenerii săi pentru arme pentru apărarea sa și pentru consolidarea sancțiunilor împotriva unui stat terorist, aceasta se referă nu numai la protecția noastră. “Este ca și în cazul vaccinurilor: dacă nu ajutați alte națiuni, trebuie să fiți pregătiți că vor apărea noi tulpini ale virusului care vă vor face propria protecție ineficientă”, a adăugat el. El a mulțumit Coreei pentru sprijinul său și consideră că eficacitatea eforturilor comune poate fi de așa natură încât în alte sute de zile ar putea spune că agresorul a fost într-adevăr pedepsit și toți ceilalți potențiali agresori ai lumii nu au alternativă la o viață pașnică normală.

Citește și:  ocupanții au provocat 28 de greve cu MLRS în regiunea Mykolaiv, sunt morți Ocupanții provocat 28 greve cu MLRS în Nikolayevshchina, sunt morți APU a început să distrugă bazele rusești de apărare aeriană: expertul a prezis consecințele unor astfel de greve APU a început să distrugă bazele rusești de apărare aeriană: expertul a prezis consecințele unor astfel de greve HIMARS poate schimba cursul războiului: un expert militar a spus detaliile HIMARS poate schimba cursul războiului: expertul militar a spus detalii oamenii noștri sunt cu toții în panică: ocupanții sunt uimiți de loviturile APU și nu pot merge în ofensivă (audio) “Oamenii noștri sunt cu toții în panică”: ocupanții sunt uimiți de loviturile APU și nu pot merge în ofensivă (audio)ocupanții de la Melitopol la Kherson au transportat echipamente și muniții (foto) ocupanții de la Melitopol la Kherson au transportat echipamente și muniții (foto)

Amintiți-vă că Zelensky a făcut această declarație pe fondul loviturilor de rachete asupra Zaporozhye. Acum se știe că au fost înregistrate două sosiri de rachete inamice. A intrat într-una din întreprinderile orașului. Informațiile oficiale vor fi clarificate ulterior.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.