Joe Biden și Vladimir Zelensky/foto: REUTERS,biroul președintelui

Președintele ucrainean Vladimir Zelensky și președintele american Joe Biden au discutat despre cum altfel să facă presiuni asupra Rusiei pentru a pune capăt războiului și a stabili pacea.

Acest lucru a fost anunțat de Președintele Ucrainei Vladimir Zelensky într-un mesaj video. 

“Rusia va fi lipsită de posibilitatea de a tranzacționa în mod normal cu cele șapte țări mari. Cu cât afacerile rusești câștigă mai puțini dolari și cu cât statul rus primește mai puține impozite, cu atât armata rusă va avea mai puține oportunități de a ucide poporul nostru”, notează Președintele Ucrainei.

El observă că principalele companii internaționale părăsesc deja piața rusă. Potrivit acestuia, autoritățile ruse”și-au pus țara în afara lumii globale, începând un război împotriva noastră, începând această invazie, această auto-închidere, auto-umilire și autodistrugere.”

Zelensky a menționat că rata de schimb a dolarului la Moscova a ajuns deja chiar și la 200 de ruble.

“Dar acesta este doar începutul. Începutul sancțiunilor internaționale. Următorul pas este să interzică Statelor Unite să aducă dolari în Rusia. Deci, va exista o lipsă de monedă. Aceasta înseamnă că cursul va sări și mai mult. Aceasta înseamnă că prețurile vor crește. Aceasta înseamnă că fiecare cetățean al Rusiei va simți că absența păcii este o amenințare pentru el personal”, a subliniat Președintele Ucrainei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *