Zelensky a menționat că situația din prima linie trebuie evaluată în mod cuprinzător/foto UNIANZelensky a menționat că situația din prima linie trebuie evaluată în mod cuprinzător/foto UNIAN

apărătorii noștri perturbă treptat, dar inevitabil, toate planurile ocupanților în acest război.

Acest lucru a fost declarat în mesajul său video de seară de către Președintele Ucrainei Vladimir Zelensky.

“Armata noastră, serviciile de informații, Garda Națională și toți cei implicați în apărarea statului zădărnicesc treptat, dar inevitabil, toate planurile ocupanților. Situația din prima linie trebuie evaluată în mod cuprinzător. Nu într-o singură secțiune, unde este cea mai dură și care atrage cea mai mare atenție, ci pe întregul front”, a spus Zelensky.

El a făcut apel la cei din Ucraina care încearcă să “ajusteze” Forțele Armate ale Ucrainei sau să indice cum să atace și unde să arunce înapoi dușmanii în primul rând.

“Ucraina apreciază fiecare opinie. Dar Ucraina valori mai presus de TOATE fiecare viață. Și aceasta este o axiomă. Și Ucraina nu va face niciodată ca Rusia, care aruncă oamenii în iad doar pentru că Moscova a vrut să profite de ceva cu câteva zile sau înainte de o anumită dată”, a subliniat șeful statului.

Amintiți-vă că Zelensky a confirmat avansul cu succes al APU în direcția Kherson.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *