expertul militar Jdanov a evaluat riscul unei ofensive asupra Zaporozhye/foto ua.depositphotos.com expertul militar Jdanov a evaluat riscul unei ofensive asupra Zaporozhye/foto ua.depositphotos.com

După eliberarea Kherson-ului ocupat temporar, trupele ruse strămutate de acolo nu vor reprezenta o amenințare pentru regiunea Zaporozhye.

Această opinie a fost exprimată de expertul militar Oleg Zhdanov în aer Freedom.UA , răspunzând la întrebarea despre pericolul unui atac. 

“Chiar dacă reușesc să – și retragă personalul, dacă îi împingem peste Nipru pe malul stâng, personalul va pleca pe bărci-nu există poduri pentru a scoate echipamente și arme … prin urmare, acest grup nu va reprezenta o amenințare militară atât de mare”, este sigur.

“Având în vedere faptul că îi vom bate foarte mult, plus demoralizarea personalului… nu cred că vor fi de acord să intre în luptă pentru a doua oară. Și cu ce tehnică?”- expertul a observat

Amintiți-vă că Oleg Jdanov este încrezător că strategia de eliberare a Herson-ului ocupat temporar de invadatorii ruși prin “înfometarea” lor dă rezultate și este destul de Reușită. Este probabil ca APU să elibereze Kherson până la sfârșitul verii.

anterior, informații britanic a declarat că contraofensiva AFU lângă Herson este avânt, armata rusă este vulnerabilă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.