ocupanții întăresc apărarea în regiunea Kherson/fotografie censor.net Ocupanții consolida apărarea în regiunea Herson/foto censor.net

Ocupanții ruși folosesc vechile tactici Sovietice în partea ocupată din sudul Ucrainei. În special, tancurile vechi T-62 au apărut deja în direcția Zaporozhye, sunt îngropate și echipate cu poziții acolo.

Acest lucru a fost spus de expertul militar Oleg Zhdanov în aerul Radio NV.

“Odată ce Uniunea Sovietică a făcut zone fortificate de – a lungul graniței cu China-aceasta este o veche tehnică Sovietică din perioada postbelică, este folosită până în prezent”, a spus Jdanov.

El a reamintit că cutii de pilule din beton armat și alte fortificații au fost văzute în jurul Herson și de-a lungul liniei frontale de pe malul drept al Niprului. Potrivit expertului, în timpul contraofensivei Forțelor Armate ucrainene, acestea pot crește pierderile infanteriei ucrainene.

“Atâta timp cât permitem acest lucru, ne va agrava starea și ne va reduce probabilitatea de a expulza inamicul cu mai puține pierderi. Acest lucru este foarte rău, deoarece cu cât se întăresc mai mult, cu atât va fi mai dificil pentru noi să eliberăm aceste teritorii”, a subliniat Jdanov.

Anterior, UNIAN a raportat deja că a devenit cunoscut modul în care ocupanții din regiunea Kherson încearcă să se protejeze de atacurile forțelor armate din Ucraina.

experții au numit, de asemenea, un oraș din Regiunea Herson, a cărui eliberare va lovi greu “operațiunea specială” rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.