Jdanov consideră că forțele armate ucrainene ar putea începe în curând eliberarea Crimeei/UNIAN

Forțele armate ar putea intra probabil în Crimeea ocupată după eliberarea regiunii Herson de ruși.

această opinie a fost exprimată de expertul militar Oleg Jdanov.

Potrivit lui, acest lucru va necesita o mulțime de forțe – o parte din trupele ucrainene pot merge la est, alte unități – la peninsula.

“Există într-adevăr foarte puține unități motorizate de pușcă și tanc acolo astăzi, în principal reparații și restaurare, apărare aeriană, pază de coastă, forțe ale Flotei Mării Negre. Numărul trupelor nu este atât de mare. Dar dacă împărțim gruparea în două direcții și va trebui împărțită (o parte din forțe intră în Crimeea, o parte din forțe va trebui săpentru a restrânge atacul trupelor rusești din regiunea Donetsk), există, de asemenea, o frontieră directă din regiunea Rostov, au combustibil. Singurul lucru este că nu există cale ferată, va fi foarte dificil pentru ei. De la Mariupol pe jos și apoi, dacă este încă intact, atunci puteți transfera pe calea ferată, deși este mai ușor să transferați trupe pe cont propriu”, a spus expertul.

“Dacă există suficiente forțe și mijloace, atunci, desigur, da, trebuie să intrăm imediat în Crimeea și să o eliberăm, blocând astfel aprovizionarea trupelor și “jefuind” teritoriul nostru acolo”, a adăugat el.conform previziunilor lui Jdanov, situația cu avansul APU în regiunea Herson se va clarifica în maximum o lună.

După cum a raportat UNIAN, Ministerul Apărării ucrainean a declarat că, mai devreme sau mai târziu, forțele armate ucrainene vor ataca flota rusă în Marea Neagră, astfel încât Federația Rusă trebuie să părăsească Crimeea ocupată dacă dorește să continue să existe ca țară.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.