Jdanov a spus cum APU va expulza ocupanții din Kherson/screenshotJdanov a spus cum APU va expulza ocupanții din Kherson/screenshot

APU încearcă cu puțin sânge și cele mai mici pierderi să “fixeze” grupul rus din Herson la Nipru și să-l forțeze să se predea acolo.

Această presupunere a fost făcută de expertul militar Oleg Jdanov, subliniind că decizia finală rămâne la Statul Major ucrainean.

“Împingem Herson din mai multe părți. Sarcina principală nu este să atacăm zonele fortificate. Încercăm să le ocolim – unde construiesc linii defensive, aceasta este o singură dată. În al doilea rând, exsanguinăm acest grup distrugând depozite, echipamente, arme, personal, puncte de control, comunicații. Acumdeja în Kherson, lucrăm chiar și la puncte forte, lovind atât avioanele de asalt, cât și artileria noastră. Există o întrerupere sistematică a grupării trupelor din zona Kherson de pe rutele de aprovizionare logistică – reaprovizionarea cu combustibil, muniție, alimente, personal, echipamente și arme”, a explicat expertul.

Anterior, Jdanov a evaluat situația ocupanților ruși din Regiunea Herson și a explicat modul în care AFU va putea traversa Nipru după eliberarea Centrului regional.

Amintiți-vă că pe 23 iulie, APU “cu precizie chirurgicală” a lovit Podul Daryevsky peste Ingulets din Regiunea Herson.

Anterior, pe 19 iulie, armata ucraineană a lovit Podul Antonovsky din Kherson ocupat, care leagă orașul de malul stâng al Niprului.

În informațiile Britanice, Podul Antonovsky este numit principala vulnerabilitate a armatei ruse din Regiunea Herson. De aceea, controlul asupra trecerilor râului Nipru poate deveni un factor cheie în luptele din Regiunea Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.