Ziarele false cu informații despre înfrângerea forțelor armate ucrainene sunt distribuite armatei ucrainene în captivitate/fotografie a CPD

Armata ucraineană, care se află în captivitate rusă, a început să distribuie ziare false. Ei vorbesc despre înfrângerea forțelor armate ucrainene și confiscarea completă a Ucrainei de către armata rusă.

Noul atac informațional al inamicului a fost spus la Centrul pentru combaterea dezinformării din cadrul NSDC.

Acest “samizdat creativ” este ideea Serviciului Federal de securitate al Rusiei. El imită presa ucraineană și occidentală, iar ziarele sunt distribuite între soldații ucraineni în Centrul de detenție preventivă Rostov-on-Don.

Astfel de materiale conțin informații false despre confiscarea completă a Ucrainei. Cu ajutorul acestor informații, FSB încearcă să creeze o pârghie manipulativă de influență asupra conștiinței apărătorilor noștri.

Activistul rus pentru Drepturile Omului Vladimir Osechkin a vorbit despre utilizarea tehnologiei de presiune descrise. Potrivit acestuia, cu ajutorul ziarelor false, armata ucraineană dorește să forțeze “să semneze certificate, să se calomnieze pe ei înșiși și pe terții cu care au servit.”

Amintiți-vă că inamicul acționează activ pe frontul informațional și încearcă să răspândească tot felul de falsuri. Recent, ocupanții au început să se sperie cu o ofensivă repetată asupra regiunii Kiev la mijlocul lunii iunie. Și înainte de asta, au replicat minciuni despre supravegherea de către SBU a ucrainenilor. Centrul pentru combaterea dezinformării a avertizat despre creșterea falsurilor și a cerut cetățenilor să nu cedeze provocărilor.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.