Zelensky a vorbit despre Ziua statalității ucrainene/president.gov.ua Zelensky a vorbit despre Ziua statalității ucrainene/president.gov.ua

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a spus că este fericit pentru că mulți ucraineni au luat la inimă sărbătoarea Zilei statalității ucrainene.

Șeful statului a spus acest lucru în discursul său de seară.

“Astăzi am sărbătorit pentru prima dată Ziua statalității ucrainene și am fost fericit să văd câți oameni au luat această sărbătoare la inimă și au felicitat-o, au zâmbit și au fost mândri de Ucraina”, a subliniat Zelensky.

“Se pare că ar fi trebuit să sărbătorim o astfel de zi mulți, mulți ani – este atât de logic. Dar această sărbătoare a fost stabilită abia anul trecut. Și bine, acum-pentru totdeauna”, a spus președintele.

După cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 28 iulie, în discursul său cu ocazia Zilei statalității ucrainene, președintele a subliniat că este important să ne unim pentru a păstra această statalitate. Zelensky a subliniat, de asemenea, în discursul său că nimeni din lume nu investește în terorism mai mult decât Rusia.

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.