Oamenii s-au săturat de un președinte neputincios, leneș și mincinos

În 4 ani de mandat președintele Dodon se laudă cu ZERO realizări și nicio promisiune îndeplinită

Dodon își bate joc de oameni și de țară. Când țara se topește de secetă, iar oamenii nu au cu ce-și hrăni copiii și bătrânii, Dodon huzurește prin călătorii, banchete și vacanțe de lux pe banii statului. Și-a făcut milionari rudele și prietenii. Valorile familiei pentru el înseamnă să-și îmbogățească cumetrii și nașii, sărăcind oamenii și țara. Asta are de gând să facă și în următorii patru ani, ca să nu mai cheltuie banii statului, trebuie să-l oprim.

Hoțiile lui Igor Dodon au început încă în anul 2005. De atunci și până acum, timp de 15 ani, Dodon a fost doar în funcții publice: vice-ministru, prim-viceprim-ministru și ministru al Economiei şi comerțului; deputat, președinte. Toate aceste funcții sunt achitate din bani publici și presupun muncă în interesul cetățenilor și al țării. Ce a făcut Dodon în toți acești ani pentru cetățeni? ZERO pentru oameni și țară, doar s-a îmbogățit el și prietenii lui. Acest președinte neputincios promite multe și nimic nu face.

Zero realizări. Promisiuni mincinoase:

A promis „Returnarea miliardului”.

Dodon lua în fiecare lună bani în „culioc” de la Plahotniuc din miliardul furat. Dodon nu a pus pe nimeni la închisoare, dar a eliberat hoţii din puşcării.

A promis gaz ieftin.

Moldovenii plătesc pentru gaz mai mult decât majoritatea țărilor din Europa și din CSI. Mafia gazului protejată de Dodon se îmbogățește din schemele cu gaz și electricitate, își cumpără mașini tot mai scumpe și case tot mai luxoase.

A promis o pensie medie de 300 de euro, micșorarea vârstei de pensionare, creșterea exporturilor moldovenești.

În 4 ani, totul a devenit mult mai rău, oamenii trăiesc tot mai greu, iar prețurile cresc în continuu. În timp ce Dodon se plimbă la sanatorii care costă 5 000 de euro pe noapte.

A promis „majorarea pensiilor de 2 ori pe an și indexare de 20%.

Doar 19.5 lei – cu atât a fost în stare Dodon să mărească pensiile. Dodon s-a lăudat că va majora pensiile și că va face indexare de 20%, iar acum se face o indexare de doar 1%. După indexarea „dublă” a lui Dodon pensia medie se mărește cu doar 19.5 lei. Peste 270.000 de pensionari au pensii mizere, sub minimul de trai (1600 lei).

A promis că va „susține producătorii moldoveni, în special pe cei din agricultură și din sfera tehnologiilor avansate.

În timp ce agricultorii privesc cu disperare câmpurile uscate, Dodon se plimbă pe arătură cu Mercedesul și cumpără mașini de 30 000 de euro pentru funcționarii de stat. Dodon a lăsat agricultorii în voia sorții și a plecat la odihnă, iar când agricultorii au venit să ceară ajutor guvernanții i-au făcut ba bețivi, ba boieri milionari.

A promis că vor sări surcele din corupți.

Dodon și socialiștii lui au preluat schemele, contrabanda de țigări și spirt, monopolurile, inclusiv furtul banilor din întreprinderile de stat, mafia medicamentelor. În fruntea corupției stă Dodon care protejează hoții.

A promis „7 strategii prezidențiale naționale de dezvoltare economică și de asigurare a dreptății sociale.”

Unica strategie pe care a făcut-o a fost de îmbogățire personală. Chiar dacă a lucrat doar în funcții publice, are case și averi care nu pot fi făcute din bani cinstiți. În loc să rezolve problemele oamenilor, a mers în 11 vacanțe de lux în Maldive, Dubai și Grecia, care au costat poporul milioane.

A promis „Programul Național „Sat confortabil”, care prevedea existența obligatorie în fiecare localitate a cel puțin unei grădinițe de copii, școli primare, punct medical, farmacie.

În loc din banii statului să asigure confortul cetățenilor, Dodon și-a ridicat confortul personal, a mărit bugetul președinției de la 17 la 35 de milioane de lei pe an și cheltuie câte 100 000 lei pe zi pentru întreținerea sa și a vilei ultra-luxoase de la Condrița.

A promis „limitarea adaosului comercial la produsele de primă necesitate”.

Prețurile la alimente și produse de primă necesitate cresc în continuu. Oamenii trăiesc tot mai rău. Mafia medicamentelor controlată de socialiști a ridicat prețul la medicamente și face bani pe suferința oamenii sărmani, măștile medicale la noi au ajuns să coste cât două pâini.

A promis „Verificarea completă a averilor judecătorilor, procurorilor și altor funcționari”.

Dodon protejează corupții și eliberează hoții din pușcărie. În anturajul cel mai apropiat, Dodon și-a luat oamenii lui Plahotniuc, care au furat miliardul și banii statului. Specialiștii pe manipularea oamenilor care au lucrat la Plahotniuc astăzi lucrează pentru Dodon.

A promis că va „obține ridicarea integrală a interdicțiilor privind aflarea pe teritoriul Rusiei pentru toți migranții muncitori moldoveni”.

Nu a fost în stare să ajute cu nimic moldovenii noștri plecați la muncă în Rusia, el doar știe să facă poze. Autoritățile din Rusia nu-l iau în serios pe Dodon și îl văd ca pe un președinte slab. De muncitorii moldoveni Dodon își amintește doar la alegeri, când are nevoie de voturile lor.

Igor Dodon înseamnă sărăcie și hoție.

Dodon nu a fost în stare să facă nimic bun în 4 ani și își bate joc de țară. Trebuie să scăpăm de Dodon și să punem Moldova pe calea cea bună.