Teatrul Dramatic Mariupol distrus de invadatori/foto : azov.org.ua

Un nou videoclip a apărut online, filmat în primele minute după bombardarea clădirii Teatrului Dramatic din Mariupol, care a fost realizată de trupele rusești. Sa întâmplat pe 16 martie.

La înregistrarea de patru minute, autorul confirmă că în clădire erau civili care au scăpat de bombardamente în alte părți ale orașului. Chiar și în timpul filmărilor, inamicul a lovit mai multe lovituri în centrul orașului, care au fost surprinse pe video. Judecând după conversația de pe el, un avion rus se învârtea peste oraș în acel moment.

“Aici este lumea rusă, băieți. Dorim fiecărui oraș rus o astfel de soartă. Amintiți-vă ce este războiul”, spune unul dintre localnici.

bombardarea Teatrului Dramatic din Mariupol: ceea ce este cunoscut

Pe 16 martie, trupele rusești au aruncat o bombă asupra clădirii unui teatru de teatru din Mariupol, unde se ascundeau sute de civili. Resturile au umplut intrarea în adăpostul pentru bombe și, din cauza bombardamentelor prelungite, nu au existat informații despre victime de mult timp.

Începând cu 25 martie, a devenit cunoscut faptul că aproximativ 300 de persoane ar fi putut muri în clădirea teatrului. Un rezident din Mariupol, care a supraviețuit bombardamentului Teatrului Dramatic și a mers la Berdyansk, a spus că în timpul tragediei și-a pierdut bunica și câinii. 

în prezent, este imposibil să se stabilească numărul aproximativ de victime ale bombardării Teatrului. Ocupanții își desfășoară deja” curățarea ” corpurilor civililor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.