inamicul și-a concentrat eforturile asupra capturării Severodonetsk și Lisichansk/foto REUTERSInamicul și-a concentrat eforturile asupra capturării Severodonetsk și Lisichansk/REUTERS foto

Consilierul ministrului de Interne Vadim Denisenko a menționat că trupele inamice au concentrat puterea principală la periferia Severodonetsk.

el a declarat Acest lucru în aer de Espresso.

“Există mai mult de 25 de BTG-uri, mai mult de 30 de transportoare blindate și tancuri în această direcție. Aceasta este o armadă concentrată într-un singur loc. Singura sarcină a rușilor în acest stadiu este să înconjoare Severodonetsk și să ajungă la granița regiunii Luhansk”, a spus Denisenko.

în paralel, trupele rusești iau cu asalt orașul Liman.

Citește și:  invadatorii rămân fără arme de precizie, au schimbat tactica-inteligență Invadatorii rămân fără arme de precizie, au schimbat tactica-inteligența ocupanții au deschis un alt punct de filtrare în Mariupol Invadatorii au deschis un alt punct de filtrare în Mariupol  m2 Browning pentru APU: arma legendară care a zdrobit Hitler, Saddam și acum Putin M2 Browning pentru APU: arma legendara care a distrus Hitler, Saddam, iar acum Putin

războiul din Ucraina: date actualizate

Inamicul își continuă ofensiva în est, concentrându-și eforturile asupra capturării Severodonetsk și Lisichansk. Astfel, rușii vor să înconjoare forțele ucrainene.

Potrivit șefului Ova Luhansk, Serghei Gaidai, pentru aceasta inamicul a tras forțe din alte direcții, expunându-și pozițiile în Mariupol, lângă Harkov și în Donbas.

Intensitatea luptelor din jurul Severodonetsk ar trebui să scadă până la sfârșitul săptămânii, crede Gaidai. 

În plus, Federația Rusă continuă să lanseze atacuri cu rachete asupra altor orașe ucrainene, ducând la victime civile. 

Consiliul editorial NYT, la rândul său, sugerează că, în cazul unui eșec al ofensivei rusești, “războiul poate să se oprească.” Potrivit jurnaliștilor, cu cât avansează rușii, cu atât devin mai vulnerabili la contraatacurile ucrainene. Acum, armata rusă se poate lăuda, probabil, cu succese tactice în unele locuri. 

în luptele cu invadatorii, AFU a eliminat deja 29.450 de dușmani și a distrus mii de vehicule inamice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.