marea majoritate a Crimeilor uciși în război sunt persoane în vârstă de 19-22 de ani/Foto ua.depositphotos.com Marea majoritate a Crimeenilor uciși în război sunt persoane în vârstă de 19-22 de ani/Foto ua.depositphotos.com

Conform estimărilor aproximative, până la 5 mii de recruți din Crimeea ocupată au fost implicați în Forțele Armate ale Federației Ruse și, în consecință, în războiul împotriva Ucrainei.

Acest lucru a fost raportat de Reprezentanța Președintelui Ucrainei în Republica Autonomă Crimeea.

După cum sa menționat, Reprezentanța a analizat problema atragerii locuitorilor din Crimeea ocupată la agresiunea pe scară largă a Federației Ruse împotriva Ucrainei și a pregătit un raport analitic.

“Conform datelor noastre, majoritatea covârșitoare a Crimeilor morți sunt persoane cu vârsta cuprinsă între 19-22 de ani, deci putem concluziona că cel puțin unii dintre ei erau recruți. Vorbim în primul rând despre locuitorii din Sevastopol. Conform estimărilor aproximative, până la 5 mii de recruți din Crimeea ocupată au fost atrași de Forțele Armate ale Federației Ruse și, în consecință, de război. Probabil, o parte semnificativă dintre ei sunt cetățeni ai Ucrainei. De asemenea, caracteristicăO caracteristică specială este implicarea reprezentanților poporului tătar din Crimeea în agresiune la scară largă, de fapt, de a folosi indigenii din Crimeea ca “furaje de tun” și crearea unei imagini false despre presupusul sprijin al tătarilor din Crimeea pentru agresiunea pe scară largă a Federației Ruse. La nivel strategic, vorbim despre o încercare de a crea o contracarare maximă a dezocupării peninsulei”, se arată în raport.

Citește și:  un rezident din lână de bumbac din Melitopol a povestit despre partizanii din Kirillovka - interceptarea lui GUR (video) Un” vată de bumbac ” rezident din Melitopol a spus despre partizanii din Kirillovka-interceptarea GUR (video) există dezacorduri între SUA, Europa și Ucraina cu privire la victoria în război-NYT Există dezacorduri între SUA, Europa și Ucraina cu privire la victoria în război-NYT ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.