rușii loviți la Mykolaiv/fotografie de Alexander SenkevichRușii lovit la Mykolaiv/foto Alexander Senkevich

ca urmare a bombardarea seara de Mykolaiv, trei persoane au fost rănite, trei clădiri au fost distruse.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Mykolaiv Vitaly Kim, informând despre situația din regiune începând cu ora 8:00.

“În seara zilei de 28 iulie, în jurul orei 19:50, inamicul a tras din nou asupra lui Nikolaev. Loviturile au fost în curtea clădirilor rezidențiale private. Drept urmare, trei clădiri au fost distruse. Casele vecine au primit daune semnificative. Punctul de livrare a ajutorului umanitar a fost, de asemenea, deteriorat. Anterior, trei persoane au fost rănite”, se arată în raport.

de asemenea, ieri, aproximativ la ora 19:00, au existat atacuri în afara satului Shirokoye Shirokovskaya hromada. Nu sunt victime.

“Bombardarea teritoriului și a așezărilor adiacente ale comunității Bereznegovatsky continuă. Deci, linia electrică este deteriorată și, prin urmare, nu există alimentare cu energie electrică pe teritoriul întregii comunități”, a spus Kim.

Citește și:  armata rusă a ucis 8 civili ucraineni în regiunea Donetsk Armata rusă a ucis 8 civili ucraineni în regiunea Donețk src=”/wp-content/uploads/2022/07/stalo-izvestno-o-posledstvijah-vechernego-obstrela-nikolaeva-est-ranenye-i-razrushenija-c249930.gif “width =” 370 ” height = “130” lazy=”1″ alt= “invadatorii de la Grad au provocat o lovitură masivă pe Nikopol”/> invadatorii de la Grad au provocat o lovitură masivă pe Nikopol

Potrivit acestuia, satele situate pe linia de demarcație rămân sub focul inamic constant. Informațiile despre victime și distrugerea clădirilor rezidențiale sunt clarificate.

În districtele Voznesensky și Pervomaisky, ziua și noaptea au trecut relativ calm.

după cum a raportat UNIAN, noaptea trecută primarul Nikolaev Alexander Senkevich despre ora 20:00 a raportat explozii în oraș în timpul alertei aeriene declarate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.