acum poliția vrea să stabilească că rashistul a fost eliminat definitiv /collage UNIAN

Ocupantul rus, care a ucis un bărbat în regiunea Kiev și și-a violat soția, a fost lichidat de armata ucraineană.

Potrivit poliției din regiunea Kiev, potrivit informațiilor operaționale, “gunoiul a fost eliminat de armata ucraineană ca inamic care a sosit pe teritoriul statului nostru ca parte a Forțelor Armate ale Federației Ruse.”

Poliția notează că la începutul lunii martie, în timpul ocupației satului Bogdanovka din regiunea Brovar, un militar rus l-a împușcat pe proprietarul uneia dintre case, iar mai târziu, “în timp ce era în stare de ebrietate, a comis abuzuri asupra soției de 34 de ani a bărbatului ucis. Ocupantul a comis o crimă sexuală în mod repetat, în timp ce amenința o femeie și copilul ei cu violență.”

Raportul spune că în timpul activităților de căutare operațională, poliția a identificat violatorul. Acum poliția vrea să stabilească că rashistul a fost eliminat definitiv.

“Cu toate acestea, pentru a confirma acest lucru sau a respinge aceste informații, este necesar să se efectueze acțiuni de investigație procedurală. Trebuie să ne asigurăm că ciudatul care a batjocorit fata ucraineană nu va scăpa de responsabilitate dacă este încă în viață”, spun poliția.

În același timp, se remarcă faptul că acesta este motivul pentru care violatorul a fost anunțat acum în absență despre suspiciunea de încălcare a legilor și obiceiurilor de război, iar ofițerii de aplicare a legii au solicitat instanței o petiție pentru a-l aresta pe criminalul de război.

“Bastardul va fi, de asemenea, pus pe lista de căutare interstatală prin Interpol. Oriunde este monstrul, el va fi predat justiției ucrainene și va fi pedepsit pentru ceea ce a făcut. Pentru această crimă atroce, armata rusă se confruntă cu pedepse până la închisoare pe viață”, a spus poliția.

Mesajul spune că acum femeia și copilul sunt în siguranță, viața și sănătatea lor nu sunt în pericol.

după cum a raportat UNIAN, pe 15 martie, prezentatorul TV Andrei Dzhedzhula a publicat fotografii ale comandantului Federației ruse Mikhail Romanov, care a operat în regiunea Kiev și a comis crime violente. La 22 martie, a devenit cunoscut faptul că ocupantul rus a fost informat de suspiciune.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.