APU apăra Kiev/facebook.com/UkrainianLandForces

Abordările la Kiev sunt blocate în siguranță, trupele de ocupație rusești nu vor intra în capitală.

Acest lucru este raportat de serviciul de Relații Publice al Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei pe Facebook.

În special, comandantul apărării de la Kiev – comandantul Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei, colonelul General Alexander Syrsky, a verificat apărarea pe abordările nord-vestice ale capitalei din satul Moshun.

“De mai bine de 12 zile, inamicul încearcă fără succes să străpungă apărarea apărătorilor ucraineni în această direcție. Luptele aprige cu forțele de ocupație rusești continuă aici atât ziua, cât și noaptea. Agresorul suferă pierderi grele în echipamente și forță de muncă”, se arată în raport.

După ce a vorbit cu armata ucraineană, Syrsky a menționat că apărătorii ucraineni sunt gata să-și apere patria. “Și abordările capitalei sunt blocate în siguranță, inamicul nu va trece acolo”, spune mesajul.

În plus, moralul apărătorilor ucraineni este la un nivel ridicat. “Vom distruge inamicul cu orice ocazie. Trupele ruse vor simți toată furia și puterea apărătorilor ucraineni”, a spus Syrsky.

anterior, Statul Major General a spus despre pierderile Rusiei de la începutul războiului. Pierderile totale de luptă ale inamicului de la 24.02 la 17.03 s-au ridicat la aproximativ 14.000 de angajați. În special, 444 de tancuri și 86 de aeronave au fost, de asemenea, distruse.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.