Zelensky a comentat greva invadatorilor din regiunea Ternopil  biroul foto al PreședinteluiZelensky a comentat greva invadatorilor în regiunea Ternopil Biroul foto al Președintelui

Nu a existat niciun sens tactic sau strategic în greva rachetelor rusești asupra lui Chertkov.

președintele Vladimir Zelensky a declarat Acest lucru în discursul său.

“După atacul cu rachete asupra regiunii Ternopil, 10 persoane sunt încă în spitale. Nu a existat niciun sens tactic sau strategic în această grevă, ca în majoritatea absolută a altor greve rusești. Aceasta este teroare, doar teroare”, a subliniat Zelensky.

Citește și:  alimentarea cu gaz și apă restaurată în Chortkov după greva rachetelor rusești - șeful OVA Alimentarea cu gaz și apă restaurată în Chortkov după greva cu rachete a Federației Ruse-șeful OVAzece victime din Chertkov sunt încă în spitale zece victime din Chertkov sunt încă în spitale

Președintele a reamintit că printre victime se află o fată de 12 ani din Harkov, care a plecat în regiunea Ternopil pentru a scăpa de agresiunea rusă.

“Astfel de fapte vor determina acum percepția Rusiei în lume. Nu Petru I, nu Leo Tolstoi, ci copii-răniți și uciși de grevele rusești”, a subliniat președintele.

După cum a raportat UNIAN, pe 11 iunie, Rusia a efectuat un atac cu rachete asupra districtului Chertkovsky din regiunea Ternopil. Anterior, toate rachetele au decolat din Marea Neagră.

o parte din instalația militară a fost distrusă, precum și patru case cu cinci etaje. Drept urmare, 22 de persoane au fost spitalizate cu răni, inclusiv un copil de 12 ani.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.