Armata agresorului este condusă de politicieni astăzi, spune Jdanov/foto Unian, Serghei Reva

Principala problemă a armatei ruse moderne este că acțiunile sale, inclusiv în Ucraina, sunt conduse de politicieni, nu de militari.

Această opinie a fost exprimată de expertul militar Oleg Zhdanov în emisiunea Radio NV.

“Este foarte bine pentru noi, dar este foarte rău pentru ei. Putin nu și-a schimbat scopul ofensivei din Donbas. El continuă să spună că regiunile Donețk și Luhansk rămân o prioritate. Prin urmare, armata încearcă să vină cu un alt mod, dar cu orice preț pentru a îndeplini sarcinile stabilite de conducerea politică a Rusiei”, a spus expertul.

El a adăugat, de asemenea, că rușii nu au nici o manevră pentru a schimba cursul în Ucraina, dar poate crea doar o a doua direcție – una falsă, pentru a distrage atenția. “Dar pentru aceasta avem nevoie de puterea și mijloacele pe care nu le au astăzi”, a spus Jdanov.

“Apropo, în toate celelalte direcții, cu excepția Donețkului, au început să se regrupeze trupele – adică înlocuirea acelor trupe pe care le-am distrus deja, cu altele mai mult sau mai puțin proaspete pe care le-au ridicat și finalizat”, a spus el.

Vorbind despre vizita pe prima linie a șefului Statului Major General rus Valery Gerasimov, Jdanov a menționat că acest lucru indică faptele rele ale inamicului.

“Cred că a ajuns să înțeleagă de ce sarcinile pe care le stabilește nu sunt îndeplinite, de ce trupele încă marchează timpul și nu avansează, așa cum a fost prescris în ordinele de luptă. Permiteți-mi să vă reamintesc că, potrivit unor informații, și-a pus propria carieră militară pe linie. Prin urmare, a fost foarte important pentruvino, vezi și află ce se întâmplă”, a spus expertul.

cu o zi înainte a fost raportat că de-a lungul graniței administrative a regiunilor Mykolaiv și Kherson, punctul de control al armatei inamice, depozitele de muniții au fost distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *