Serviciile speciale ucrainene au interceptat conversația ocupantului rus, a cărui înregistrare a ajuns la consilierul ministrului Afacerilor Interne Anton Gerashchenko.

Deci, pe înregistrare, invadatorul rus poate fi auzit spunând că războiul din Ucraina a fost aspirat din deget. 

“Toate veștile pe care mi le-ai spus sunt prostii. Nu există arme chimice aici (în Ucraina, – UNIAN), totul este rahat. Aceasta este o configurare stupid de mare. În timpul războiului, canalele federale nu pot fi de încredere. Niciodată!”,- a spus ocupantul.

De asemenea, într-o conversație cu mama sa, el a spus că nu există fasciști și Bandera în Ucraina.

“Călătoream de la Cernobîl. Toate monumentele sunt la locul lor, toate monumentele sunt bine întreținute, nu există distrugere, înțelegi? E diferit aici. Ceea ce se spune acolo este un nonsens. Acest război este aspirat din deget. Nu era nevoie de ea. Am venit aici – oamenii trăiau normal aici. Și acum locuiesc în subsoluri. Acest lucru este făcut pentru ca Ucraina să nu adere la NATO. Iată-te, care este prețul. Ar fi mai bine dacă ei (Ucraina, – UNIAN) ar adera la NATO”, a adăugat armata rusă.în plus, el a recunoscut că armata rusă este angajată în jafuri. 

“Pierderile noastre sunt nebunești. Jefuiesc totul, vitejii noștri soldați sparg ușile. Ucraina este un stat separat, poate decide singură dacă va adera la NATO sau nu. Ce face Rusia aici? Aceasta este hegemonia. Rusia vrea doar să-și arate puterea”, a adăugat soldatul.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.