APU I-a lovit din nou pe ocupanți în regiunea Kherson /ScreenshotAPU I-a lovit din nou pe ocupanți în regiunea Kherson/Screenshot

În Brilevka și în zona centralei termice Novokakhovskaya din regiunea Kherson, pe care ocupanții au transformat-o într-o bază militară, au raportat sosiri la depozitele Federației Ruse cu muniție.

Acest lucru este menționat în publicul local

Corespondentul militar Andrey Tsapliyenko din Telegram a clarificat că greva AFU a fost efectuată în zona joncțiunii feroviare, ceea ce ar putea complica și mai mult furnizarea de arme grupului rus din Crimeea.

În camerele de chat locale, colaboratorii sunt speriați. Este raportat că un depozit cu BC și combustibil a fost demolat pentru curat. “Nu a mai rămas nimic”, scriu trădătorii. 

Primul șef adjunct al Consiliului Regional Kherson, Yuri Sobolevsky, a cerut civililor să stea departe de depozitele de muniții ale ocupanților și de locurile în care se acumulează echipamente rusești. 

“APU este foarte cool turnând ruși, iar acesta este doar începutul. Dacă nu ați reușit să evacuați (din orice motiv), rămâneți cât mai departe de infrastructura și locațiile lor militare. Viața și sănătatea ta și a celor dragi pot depinde de acțiunile tale. ZSU va continua să lovească pentru că nu există altă cale de a ne elibera poporul și regiunea”, a scris el. 

 Suspilne Kherson Suspilne Kherson

după cum a scris UNIAN, în timpul zilei APU a distrus patru depozite de muniții ale ocupanților din sud. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.