Ucraina trebuie să înțeleagă că războiul nu sa terminat/foto facebook.com/GeneralStaff.ua Ucraina trebuie să înțeleagă că războiul nu sa terminat/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Ministrul Apărării Alexei Reznikov a spus că este absolut posibil să se încheie războiul înainte de sfârșitul anului.

el a declarat Acest lucru într-un interviu acordat BBC.

“Este absolut posibil. Pot spune asta, chiar dacă sunt avocat, dar care comunică deja puțin cu armata. Chiar și din punct de vedere militar, acesta este un plan absolut realist – eliberarea cel puțin a teritoriilor noastre începând cu 23 februarie 2022”, a spus ministrul.

Cu toate acestea, Ucraina trebuie să înțeleagă că războiul nu sa terminat.

Citește și:  un expert militar a prezis un nou punct de cotitură în războiul cu Rusia și a numit momentul Un expert militar a prezis un nou punct de cotitură în războiul cu Rusia și a numit calendarul trupele rusești au inițiat o pauză operațională pentru a restabili capacitatea de luptă-ISW Trupele ruse au inițiat o pauză operațională pentru a restabili capacitatea de luptă-ISW  așteptăm vești bune: un activist și un luptător al Forțelor Armate din Ucraina au sugerat eliberarea iminentă a lui Kherson “Așteptăm vești bune”: activist și luptător al Forțelor Armate din Ucraina a sugerat eliberarea iminentă a Herson

“Iar cei care s-au alăturat Partidului “celor care au pus capăt războiului” greșesc absolut. Trebuie să învățăm cum să ne restabilim resursele economice, să plătim impozite și să lucrăm într-o stare de război”, a adăugat ministrul.

Potrivit acestuia, sfârșitul războiului înainte de sfârșitul acestui an este real dacă partenerii continuă să ajute.

“Când au crezut că victoria Ucrainei este un plan absolut realist, au vrut să devină complici ai acestei victorii. Prin urmare, acum este important să ne sincronizăm planurile pentru o contraofensivă cu ajutorul lor, nu numai cu arme, ci și cu extinderea sancțiunilor și mai grave (împotriva Rusiei). Acesta este un proiect global serios”, a spus Reznikov.

Amintiți-vă că în ajunul Președintelui Ucrainei Vladimir Zelensky la summitul G7 a spus că vrea să pună capăt războiului dezlănțuit de Rusia până la sfârșitul anului 2022.

Șeful Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Kirill Budanov, a declarat că evenimentele care vor marca un moment de cotitură în războiul împotriva Federației Ruse sunt așteptate de la începutul lunii August. Luptele vor scădea la minimum până la sfârșitul anului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *