spunem lumii adevărul despre barbaria și sălbăticia pe care o exercită Federația Rusă/fotografie kyiv.klichko.org

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a vorbit cu reprezentanții guvernelor locale din Franța, Elveția, Austria și Irlanda despre situația din Ucraina.

el a anunțat acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“Maratonul Internațional” unitatea autoguvernării locale a lumii pentru bunăstarea oamenilor și pace” continuă. Astăzi, a avut loc un dialog între primarii mai multor orașe ucrainene și reprezentanții autoguvernării locale a orașelor europene. În special, Franța, Elveția, Austria și Irlanda. Astăzi aducem lumii adevărul despre barbaria și sălbăticia pe care Rusia o exercită prin distrugerea Ucrainei și a ucrainenilor”, a spus Klitschko. 

Primarul de la Kiev a menționat că țările europene ar trebui să crească presiunea asupra Rusiei. 

“Am subliniat partenerilor europeni că astăzi luptăm nu doar pentru orașele și țara noastră. – Luptăm pentru valorile și principiile cheie pe care Rusia le calcă în picioare. Și ceea ce face astăzi armata rusă în Ucraina, poftele și planurile lui Putin nu se pot limita doar la statul nostru. Dar, de asemenea, răspândit în alte țări europene. ȘiEuropenii ar trebui să înțeleagă acest lucru! Prin urmare, vorbim despre necesitatea creșterii presiunii economice și politice asupra Federației Ruse. Despre asistență pentru Ucraina-umanitar, armament, sprijin politic. Agresorul poate fi oprit numai prin eforturile comune și curajoase ale comunității mondiale. Pentru că Rusia a luat o lovitură la întreaga lume civilizată”, a rezumat Klitschko. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.