APU a distrus depozitul knp și muniția ocupanților/screenshotAPU a distrus knp-ul ocupanților și depozitul de muniții/screenshot

Soldații celei de-a 40-a brigăzi separate de artilerie numită după Marele Duce Vitovt au distrus efectiv ocupanții din sudul Ucrainei.videoclipul atacului a fost publicat de comanda operațională “Sud”.

Soldații ucraineni au urmărit din aer bârlogul invadatorilor. Au atașat litera V la poartă și au instalat tranșee în apropiere. 

Potrivit soldaților, ocupanții și-au echipat postul de comandă și observare în această clădire, iar lângă acesta se află un depozit de muniție, în special sisteme de rachete antitanc.

APU a acoperit KNP cu foc de artilerie. Clădirea ardea puternic, iar muniția detona cu voce tare.

“Thunder and flame”, – a semnat videoclipul în OK “Sud”.

Citește și:  Ministerul Justiției a arătat o tabără pentru prizonierii de război ruși (foto) Ministerul Justiției a arătat o tabără pentru prizonierii de război ruși (foto) ocupanții vând în mod activ piese de schimb furate din echipamentul lor militar-intelligence Ocupanții vând în mod activ piese de schimb furate din echipamentul lor militar-intelligence în regiunea Harkov, invadatorii au ridicat un ponton care traversa râul (foto) În regiunea Harkov, invadatorii au ridicat un ponton care traversa râul (foto)  numărul copiilor răniți ca urmare a agresiunii armate a Federației Ruse a crescut Numărul copiilor răniți ca urmare a agresiunii armate a Federației Ruse a crescut rușii au bombardat regiunea Kharkiv: trei morți, mulți răniți Rușii au tras în regiunea Kharkiv: trei morți, mulți răniți

anterior, videoclipul arăta activitatea de luptă a apărătorilor ucraineni din Brigada 10 de asalt montan pe un tanc mobil al invadatorilor ruși. Armura rusă a fost distrusă de o rachetă ghidată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.