Alexander Dosyagaev/fotografie Anatoly Stirlitz Alexander Dosyagaev/fotografie Anatoly Stirlitz

Forțele Armate ale Ucrainei au eliminat următorul comandant al ocupanților ruși-locotenent-colonelul Alexander Dosyagaev. A condus Batalionul de asalt amfibiu al regimentului 104 de asalt aerian.

Informațiile despre eliminarea inamicului au fost împărtășite de ofițerul AFU Anatoly Shtrilits în canalul său personal de telegramă.

Anul trecut, Dosyagaev a participat la Festivalul “armata rusă-2021”. A reușit chiar să câștige campionatul în categoria “infanteriei înaripate” și a apărut la televizor. Cu toate acestea, acest lucru nu a ajutat comandantul să supraviețuiască coliziunii cu APU.

Unde și în ce condiții Dosyagaev a fost eliminat nu este specificat. Ieri, pe 27 mai, consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei, Alexey Arestovici, a declarat că postul de comandă inamic a fost concediat de AFU în Donbas. Au fost mai mult de 20 de ofițeri superiori în ea. Poate că moartea locotenentului colonel este doar rezultatul unei greve bine direcționate a apărătorilor ucraineni.

Reamintim că la începutul lunii mai, serviciile de informații americane au raportat 8-10 generali ruși uciși în Ucraina. Acestea sunt date aproximative și de atunci numărul a reușit să crească. Marți, 24 mai, a devenit cunoscut faptul că AFU l-a eliminat pe generalul-maior Kanamat Botashev, care efectua o misiune de luptă pe o aeronavă Su-25.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.