al șaptelea pachet de sancțiuni împotriva Federației Ruse nu va afecta gazul , deși acesta este un obiectiv evident/fotografie ua.depositphotos.com

Gazul rusesc este o țintă evidentă pentru următorul pachet de sancțiuni. Cu toate acestea, este puțin probabil ca noile restricții să o afecteze. Acestea vor avea ca scop închiderea lacunelor existente, aprovizionarea cu petrol prin conducte și sectorul nuclear.

Această opinie a fost exprimată de corespondentul Radio Liberty din Bruxelles, Rikard Jozwiak, care a publicat în mod repetat informații privilegiate.

“Deși gazul poate fi o țintă evidentă a următorului (și al 7 – lea) pachet de sancțiuni UE împotriva Rusiei, este foarte posibil ca acesta să fie mai degrabă un pachet de măsuri pentru monitorizarea respectării [restricțiilor-UNIAN], care va viza lacunele existente împreună cu petrolul din conducte și sectorul nuclear”, a scris Jozwiak pe Twitter..

Jurnalistul nu a specificat dacă postarea sa se bazează pe date privilegiate. Judecând după text, corespondentul și-a împărtășit propria opinie, care a fost formată pe baza conversațiilor cu oficialii europeni.

Anterior, unele țări au declarat deja că embargoul asupra gazelor nu va fi inclus în sancțiuni. De exemplu, Austria s-a opus acestor restricții la începutul lunii aprilie.

al șaselea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *