Am auzit mai multe explozii: ocupanții au lovit o altă lovitură la Mykolaiv /GSCHSAm auzit mai multe explozii: ocupanții a lovit o altă lovitură la Mykolaiv/GSCHS

joi seara, 28 iulie, mai multe explozii au fost auzite în Mykolaiv. 

Acest lucru a fost anunțat de primarul Alexander Senkevich. 

“au fost mai multe explozii în oraș!”,- a spus primarul.

Ulterior, el a menționat: “există un hit în sectorul privat. Clădirile rezidențiale au fost avariate. Salvatorii s-au dus în locuri.” 

Alexander Senkevich a promis că va oferi mai multe informații despre consecințele bombardamentului ulterior. 

alerta aeriană din oraș a fost anunțată la ora 19:51. A durat până la ora 20: 45.

Citește și:  a încălcat interdicția: două persoane au murit în Koblevo A încălcat interdicția: două persoane au murit în Koblevo Lovitură de rachete inamice mortale pe Kropyvnytskyi astăzi: noi detalii dezvăluite Lovitură de rachete inamice mortale pe Kropyvnytskyi astăzi: noi detalii dezvăluit ucraineanul stugna a învins vehiculele blindate rusești de la o distanță record - 5,3 km (video) Ucraineanul “Stugna” a învins vehiculele blindate ale Federației Ruse de la o distanță record de 5,3 km (video)

după cum a scris UNIAN, în dimineața zilei de 28 iulie, trupele rusești au lovit și la Mykolaiv. Un localnic a fost rănit.

În ajun, a devenit cunoscut faptul că apărătorii ucraineni au distrus o parte din instalațiile de apărare aeriană S-300 pe care armata rusă le-a folosit pentru greve pe Mykolaiv din cauza lipsei altor rachete.

colonelul de rezervă Roman Svitan este convins că în această campanie de vară rușii nu au nici puterea, nici capacitatea de a nu merge la Odessa sau Nikolaev, ci chiar să dețină Kherson și întregul sud.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.