Ucraina în aceste 100 de zile a făcut ceea ce părea imposibil/foto UNIANUcraina a făcut ceea ce părea imposibil în aceste 100 de zile/foto UNIAN

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a spus că în cele 100 de zile de război, Rusia nu a putut atinge un singur obiectiv strategic, dar a încercat să-și scoată impotența asupra civililor și Infrastructurii.

a scris despre asta în Telegram.

“100 de zile de luptă. 100 de zile de unitate și spirit indestructibil. În acest timp, inamicul nu a reușit să atingă obiective strategice, dar a încercat să-și elimine impotența asupra infrastructurii civile și a oamenilor”, a spus președintele.

El a subliniat că în aceste 100 de zile Ucraina a făcut ceva care părea imposibil și că mulți nu au vrut să creadă.

“Am oprit” a doua armată a lumii”, am eliberat o parte din teritoriile noastre și continuăm să oferim o mustrare demnă ocupanților. Mulțumesc tuturor datorită cărora Ucraina s-a ridicat și continuă să-și apere a suta zi. Vom câștiga”, a subliniat Zelensky.

Citește și:  Garda Națională a arătat distrugerea ocupanților din Regiunea Luhansk și muniția lor de moarte (video) Garda Națională a arătat distrugerea ocupanților din Regiunea Luhansk și “muniția morții” (video) câte tancuri și vehicule de luptă pentru infanterie pot Belarus să consolideze Federația Rusă Câte tancuri și vehicule de luptă pentru infanterie pot Belarus să consolideze Federația rusăO întreagă companie de recunoaștere a ocupanților a dispărut lângă Harkov o întreagă companie de recunoaștere a ocupanților “a dispărut” lângă Harkov

anterior, UNIAN raportase deja despre pierderea Federației Ruse în Ucraina. Din 24 februarie, 30 de mii 950 de militari ruși au fost lichidați.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.