acum vom obține arme cu nume complet diferite, caracteristici și capacități complet diferite/foto Unian, Dmitry HilyukAcum vom obține arme cu nume complet diferite, caracteristici și capacități complet diferite/foto Unian, Dmitry Hilyuk

Secretarul Consiliului Național de securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksiy Danilov, a vorbit despre noile arme pe care Ucraina le va primi. El a menționat că nu puteam visa decât la astfel de nume înainte.

Danilov a povestit despre acest lucru într-un interviu acordat canalului 24.potrivit lui, Ucraina va primi ceea ce am visat doar de înainte. 

“Acum aranjăm ca ea să vină cât mai curând posibil. Viteza este o problemă foarte importantă. Ei bine, calitatea… Am visat doar la astfel de nume în martie. Îmi amintesc foarte bine cum s – a adunat președintele în fiecare dimineață și în fiecare seară, în fiecare zi (întâlniri-UNIAN)… Toată lumea stătea și se întreba de unde să obțină ce, ce fel de ajutor să obțină”, a spus Danilov.

Și acum vom obține arme cu nume complet diferite, caracteristici și capacități complet diferite. Danilov a mulțumit APU, deoarece apărătorii și apărătorii noștri învață foarte repede și folosesc arme noi cu succes. Aceasta este ceea ce uimește plăcut Occidentul, datorită acestui fapt, alte țări vor să ne ofere tot mai multe arme noi.

Citește și:  Spania a refuzat să trimită tancuri în Ucraina din cauza stării lor absolut deplorabile Spania a refuzat să trimită tancuri în Ucraina din cauza “stării lor absolut deplorabile”  Zelensky a mulțumit lui Biden pentru alocarea ajutorului militar Ucrainei în valoare de 550 de milioane Zelensky i-a mulțumit lui Biden pentru alocarea ajutorului militar Ucrainei în valoare de 550 de milioane în SUA au povestit despre un nou pachet de asistență militară pentru Ucraina în valoare de 550 de milioane de dolari în SUA au povestit despre un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina în valoare de 550 de milioane de dolari

După cum a raportat deja UNIAN, la 1 August, Biden și-a folosit puterile în conformitate cu Constituția și legile Statelor Unite și l-a instruit pe Secretarul de Stat Anthony Blinken să aloce sprijin de apărare Ucrainei în valoare de până la 550 de milioane de dolari.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.