autorii petiției insistă că amanta lui Putin nu ar trebui să li se permită să trăiască în afara Federației Ruse/REUTERS

Gimnasta rusă Alina Kabayeva, care, potrivit rapoartelor mass-media, este amanta președintelui rus Putin, a căzut “sub arma” activiștilor. Ei cer să o expulzeze din Elveția, unde este “ascunsă” cu copiii ei de dictator.

Activiștii au creat o petiție numită ” Elveția, De ce ai adăpostit complicii regimului Putin??!”pe site change.org.

Acesta afirmă că cetățenii din Rusia, Ucraina și Belarus fac apel la autoritățile elvețiene cu o cerere despre Kabayeva. Fosta gimnastă din petiție se numește ” Eva Braun “(amanta lui Hitler), iar Putin este numit “Furrer”

“A devenit cunoscut unui cerc larg de public că figura sinistră a sferei politice și media ruse, fosta sportivă profesionistă Alina Kabayeva, care este favorita personală a dictatorului nebun și a criminalului de război Putin, care a ambuscadat Ucraina din spate în aceste zile, a scăpat de consecințele sancțiunilor impuse împotriva Rusiei”, au subliniat activiștii.

Autorii petiției au menționat că Elveția și-a încălcat neutralitatea pentru prima dată în istoria modernă și s-a alăturat sancțiunilor împotriva lui Putin. Cu toate acestea, amanta lui continuă să se ascundă în această țară.

“Am dori să vă reamintim că doamna Alina Kabayeva nu este doar o simplă femeie afectată de legătura ei cu dictatorul rus, ci și o criminală împotriva umanității…. Alina Kabayeva susține acest război, descriindu-l nu ca un război agresiv contrar dreptului internațional, ci ca o “operațiune specială”, a adăugat petiția.

Activiștii cer Guvernului elvețian să acorde atenție șederii lui Kabayeva în această țară. Autorii petiției insistă că amanta lui Putin nu ar trebui să aibă voie să locuiască în afara Federației Ruse.

“Vă cerem să fiți principiali în cazul crimei de astăzi împotriva umanității a tuturor beneficiarilor regimului Putin! Vă rugăm să reuniți ” Eva Braun “cu” Fuhrer-ul ei!”,- au rezumat activiștii. Anterior, UNIAN a raportat deja că, în timp ce ocupanții ruși bombardează orașe pașnice din Ucraina la ordinul lui Vladimir Putin, dictatorul însuși se ascunde într-un buncăr, iar amanta sa, gimnasta Alina Kabayeva, se ascunde în Elveția cu patru copii.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.