luptătorii ucraineni au arătat abilitatea de a trage de la obuzierul M777 la ocupanți /captură de ecranluptătorii ucraineni au arătat abilitatea de a trage de la obuzierul M777 la ocupanți/captură de ecran

Apărătorii ucraineni au arătat activitatea obuzierelor americane M777. Luptătorii AFU au lovit cu pricepere ocupanții ruși.

videoclipul corespunzător a fost publicat de comanda operațională “Pivden”.

Obuzierele M777 au lovit proiectile de înaltă precizie cu o autonomie maximă de până la 40 de kilometri și au un sistem digital de control al focului. O baterie poate acoperi o suprafață de până la 1.250 km pătrați cu foc.

“Modul în care Tunarii ucraineni se ocupă cu pricepere de noile arme îi surprinde chiar și pe colegii lor din NATO. Abilitatea militară a tunarilor ucraineni este combinată cu asistența partenerului, care apropie zilnic de dezocuparea Sudului Ucrainei de Rashiști”, a menționat comanda.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, comanda operațională “Pivden” a împărtășit o cronologie video vie a eliberării șarpelui de invadatorii ruși. Operațiunea armatei ucrainene de eliberare a insulei a durat mai mult de două luni.conform estimărilor militare, în toate etapele operațiunii, Forțele Armate ale Ucrainei au provocat daune Federației Ruse în valoare de peste 900 de milioane de dolari.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.