apărătorii Ucrainei au atacat numeroase grupuri inamice în regiunea Kherson/foto REUTERS apărătorii Ucrainei au atacat numeroase grupuri inamice în regiunea Kherson/foto REUTERS

În timpul zilei în sud, Forțele Armate ale Ucrainei au distrus 19 ocupanți ruși și au atacat numeroase concentrații inamice în regiunea Herson.

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Sud” pe rețeaua socială Facebook. 

“Unitățile de rachete și artilerie ale forțelor de apărare au distrus 19 rashistiv, un obuz Msta-B, 3 tunuri autopropulsate Hyacinth-C și un depozit de muniție în timpul executării sarcinilor de tragere, pierderile rămase fiind clarificate”, se spune în raport. 

În același timp, invadatorii ruși, fără succes în avansarea pe uscat, au lovit o pereche de elicoptere Ka-52 pe pozițiile ucrainene. În același timp, nu există pierderi din partea ucraineană. 

Citește și:  un expert din Azerbaidjan a numit principala caracteristică a ofensivei APU lângă Kherson Un expert din Azerbaidjan a numit principala caracteristică a ofensivei APU lângă Kherson fără comunicare în ocupație: un rezident din Kherson a spus ce se întâmplă acum în oraș Fără comunicare în ocupație: un rezident din Herson a spus ce se întâmplă în oraș acum  în regiunea Kherson, invadatorii au aranjat o vacanță pentru copii cu arma (video) În regiunea Herson, ocupanții au aranjat o” vacanță ” pentru copii sub amenințarea armei (video)

“La rândul nostru, forțele noastre aeriene au atacat un grup inamic lângă Ivanovka, în regiunea Herson, cu două Su-25. Aviația armatei a efectuat încă două lovituri asupra clusterului inamic din zona Soldatsky și Davydov Ford”, se spune în raport. 

În plus, ocupanții se tem de rezistența care crește în rândul populației locale din regiunea Kherson. 

“Localnicii continuă să reziste. Steaguri, inscripții motivaționale și” legături ” pentru ocupanți apar zilnic în centrul regional, sunt distribuite pliante. Conducerea autorităților de ocupație se mișcă cu un număr mare de gardieni, în veste antiglonț, în vehicule blindate. Ei se tem deviața mea. Prin urmare, până la 4 arme autopropulsate de mare putere de tip “Bujor” au fost trase în zona Herson”, se spune în raport. 

după cum a scris UNIAN, temându-se de o contraofensivă a Forțelor Armate din Ucraina, ocupanții ruși transferă echipamente suplimentare către Herson. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.