direcția Avdiivka a fost lovită de un atac aerian lângă New York/fotografia Ministerului Apărării din UcrainaÎn direcția Avdiivka, a fost efectuată o lovitură aeriană lângă New York/foto a Ministerului Apărării din Ucraina

Apărătorii Ucrainei au oprit încercările de acțiuni de asalt inamice în zona Maryinka, inamicul a fugit fără glorie. Invadatorii ruși continuă să ia cu asalt Severodonetsk pentru a stabili un control deplin asupra orașului

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina informează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook despre informații operaționale începând cu ora 06.00 cu privire la invazia rusă.

Raportul constată că, în direcția Severodonetsk, continuă bombardarea unităților trupelor noastre din artilerie de diferite calibre. “Am efectuat atacuri aeriene lângă Ustinovka, Gorny și Lisichansk. Nu oprește operațiunile de asalt pentru a stabili controlul deplin asupra orașului Severodonetsk. Pe lângă acest oraș, soldații noștri contracarează cu succes atacurile din zonele așezărilor Sirotine și Belaya Gora”, notează Statul Major General.

De asemenea, se remarcă faptul că în direcția Bakhmut, în zonele așezărilor Nikolaevka, Vershina și Semigorye, inamicul desfășoară acțiuni ofensive, luptele continuă. În plus, inamicul a bombardat cinic infrastructura civilă lângă Pokrovsky, Nikolaevka și Belogorovka.

Tot în direcția Avdiivka, ocupanții au efectuat un atac aerian în zona New York. În plus, au efectuat atacuri asupra infrastructurii civile în zonele așezărilor Ocheretino, Avdiivka, Kamenka, Netailovo, Nikolskoye și Orekhovo.

Un atac aerian lângă Shcherbakov a fost înregistrat în direcția Kurakhovsky. În direcția slavă, nu departe de Bogorodichny și Vale, soldații ucraineni au respins acțiunile de asalt ale invadatorilor.

Raportul spune că inamicul a efectuat sistematic bombardamente de artilerie în zonele așezărilor Grushuvakha, Vernopolye, Adamovka și Mazanivka și a efectuat atacuri aeriene asupra instalațiilor de infrastructură civilă din apropierea Bogorodichny.

Statul Major General observă că inamicul nu a efectuat operațiuni active în direcția Kramatorsk, ci a tras în pozițiile forțelor de apărare din artileria barilului, lansatoare multiple de rachete și mortare de-a lungul liniei de contact.

Citește și:  din cauza pierderilor semnificative, Federația Rusă recrutează ofițeri de rezervă în baza unui contract de trei luni Din cauza pierderilor semnificative, Federația Rusă recrutează ofițeri de rezervă în baza unui contract de trei luni un rezident al stafidelor despre ocupație: chiar au mers în grădină cu pașapoarte în buzunar Un rezident al Raisin despre ocupație: chiar a mers la grădină cu pașapoarte în buzunar locuitorii din Kherson sunt îndemnați să evacueze: ucrainenii pot pleca chiar și prin Crimeea Locuitorii din Herson sunt îndemnați să evacueze: ucrainenii pot pleca chiar și prin Crimeea

Mai devreme, UNIAN a raportat deja că partizanii ucraineni nu permit ocupanților să se stabilească în teritoriile ocupate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.