armata ucraineană a eliminat drona ocupanților  Comandamentul Forțelor Aeriene AFUArmata ucraineană a eliminat drona ocupanților Comandamentul Forțelor Aeriene AFU

Dimineața, unitățile Comandamentului aerian Yug au descoperit și distrus o altă recunoaștere rusă și au lovit UAV “Outpost”.

Acest lucru a fost raportat de serviciul de Relații Publice al Comandamentului aerian (VC) “Sud”.

Raportul notează că drona a fost distrusă în timp ce încerca să cerceteze locația instalațiilor de infrastructură civilă și militară din sudul Ucrainei.

“Este demn de remarcat faptul că o dronă de acest tip este un dispozitiv scump, estimat la peste 7 milioane de dolari. poate transporta arme – un container cu o rachetă ATGM”, se spune în raport. 

VK “Yug” a subliniat că militarii ucraineni continuă să reziste curajos și eroic atacului agresorului.

După cum a raportat UNIAN, după-amiaza a apărut un mesaj că un alt vehicul aerian fără pilot al ocupanților a fost distrus la Odessa. Potrivit vorbitorului administrației militare din Odessa, Serghei Bratchuk,” Avanpostul ” inamicului a fost distrus.

Avanpost UAV

Drona Outpost este concepută pentru a efectua sarcini precum colectarea de informații, zboruri de căutare și observare și efectuarea operațiunilor de căutare.

UAV este echipat cu un motor cu piston care poate accelera drona la o viteză de 200 km/h, în timp ce domeniul operațional al acestui dispozitiv este de 250 km.

Ca mijloc de urmărire și supraveghere, o cameră electro-optică și o cameră cu infraroșu sunt utilizate pe UAV-ul avanpostului, ceea ce face posibilă utilizarea acestuia în permanență.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *