apărătorii ucraineni din sud au distrus postul de comandă inamic/foto Statul Major General apărătorii ucraineni din sud au distrus punctul inamic al postului de comandă/foto Statul Major General

Armata ucraineană a lichidat postul de comandă al unității inamice și a adus pierderi considerabile ocupanților.

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Sud”. 

Unitățile de rachete și artilerie în cooperare cu aviația au oferit pierderi considerabile inamicului din sud. 

Deci, în timpul zilei a fost lichidat:

“Punctul de control al cercetașilor fără pilot și postul de comandă al uneia dintre unitățile inamice au fost, de asemenea, distruse”, a notat comanda.

Citește și:  inamicul continuă să tragă rezerve în regiunea Kherson - în jurul prânzului Inamicul continuă să tragă rezerve în regiunea Herson-OK”Pivden”  APU a lansat o contraofensivă în sud: invadatorii au suferit pierderi și au preluat apărarea APU a lansat o contraofensivă în sud: invadatorii au suferit pierderi și au preluat apărareaO parte din navele rusești din Marea Neagră s-au retras în adăposturi din apropierea Crimeei: motivul a fost numit o parte din navele rusești din Marea Neagră s-au retras în adăposturi din apropierea Crimeei: motivul a fost numit

După cum a scris UNIAN, a devenit cunoscut mai devreme că, ca urmare a acțiunilor contraofensive ale trupelor noastre din sud, au fost provocate pierderi semnificative inamicului și a trebuit să se apere pe linii neprofitabile sub-echipate. Luptele continuă. 

Mikhail Podolyak, consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei, asigură că, de îndată ce Rusia este epuizată și își pierde potențialul ofensiv, iar Ucraina acumulează suficiente forțe, sudul țării noastre va fi cu siguranță eliberat. Potrivit lui, “nu este o chestiune de o zi sau o lună, dar, de asemenea, nu este o chestiune de un an.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.