Forțele Armate ale Ucrainei luptă activ împotriva fasciștilor ruși în toate direcțiile și se transformă treptat în contraatacuri. Luptătorii noștri viteji distrug nu numai” furajele de tun ” pe care criminalul de război Putin le-a trimis la război, ci și unitățile emblematice ale armatei ruse. Recent, o fotografie cu șase “berete krapovye” moarte – elita Rosgvardiya-s-a răspândit în întreaga rețea. Au fost însoțiți de un al șaptelea soldat, informații despre care au fost primite separat. Toți au mers în iad ca ocupanți care au adus multe necazuri ucrainenilor.

Rețeaua a publicat, de asemenea, informații despre dușmanii individuali uciși din imaginea de mai sus. Toți soldații au făcut parte din Centrul special (CSN) “Vityaz” la Divizia Dzerzhinsky.

Alexey Blinkov (al doilea din dreapta) este absolvent al Institutului de trupe Novosibirsk al Gărzii Ruse. Mikhail Belyakov (probabil al doilea din stânga) este originar din Nikolsk, Regiunea Penza, veteran al operațiunilor militare din Caucazul de Nord. În Ucraina, a fost ucis pe 28 februarie.

Al șaptelea luptător a fost spus separat. Maxim Pustozvonov, originar din regiunea Samara, fost fotbalist de tineret al aripilor sovieticilor.

Gama de îndatoriri ale” cavalerului ” este destul de largă – de la formarea bandelor până la protecția persoanelor importante. Cu toate acestea, pentru soldații noștri, ei sunt doar dușmani, iar un dușman bun este un dușman mort.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.