t.me/LastBP

Forțele Armate ale Ucrainei au lichidat un ofițer al armatei ruse de ocupație Vyacheslav Maklagin. Teroristul a participat la” operațiunile ” rușilor din Siria.

Acest lucru este raportat de telegramă ultimul punct de control.

Informații despre moartea ocupantului au apărut în mass-media rusă.

Mclagin avea 29 de ani. Putin i-a acordat postum “Ordinul Curajului”. Corpul teroristului a fost deja livrat în regiunea Rostov și îngropat.

Vyacheslav Maklagin s-a născut la Novoshakhtinsk în 1993. A absolvit liceul, după care a intrat în Universitatea Tehnică de Stat din Rusia de Sud.

a fost programator și navigator de profesie. A slujit în Orientul Îndepărtat. A luptat în Siria.

După cum a scris UNIAN, pe 8 Martie, soldații ucraineni l-au eliminat pe locotenentul Colonel rus Yuri Agarkov. El a comandat un regiment de pușcă motorizat staționat în orașul Kamyshin, Regiunea Volgograd.

în timpul eliberării lui Chuguev, luptătorii noștri au distrus și comandantul celei de-a 61-a brigăzi separate a Infanteriei Marine a Forțelor Armate ale Federației Ruse, locotenent-colonelul Dmitry Safronov și comandantul adjunct al celei de-a 11-a brigăzi separate de asalt aerian a Forțelor Aeriene ale Federației Ruse, locotenent-colonelul Denis Glebov.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.