În RosSMI susține că podul în sine nu a fost deteriorat/foto : t.me/Tsaplienko RosSMI susține că podul în sine nu a fost deteriorat/foto: t.me/Tsaplienko

Armata ucraineană a lovit Podul Antonovsky din Kherson ocupat, care leagă orașul de malul stâng al Niprului.

corespondent de război Andrey Tsapliyenko informat despre acest lucru în telegramă.

în același timp, publicațiile regionale raportează “sosiri” în zona podului și detonarea muniției.

Martorii oculari au publicat fotografii și videoclipuri cu rachete ucrainene lovite. Un incendiu a izbucnit lângă Podul Antonovsky ca urmare a atacului APU, o coloană mare de fum s-a ridicat pe cer. 

RosSMI a primit, de asemenea, informații despre atacul apărătorilor ucraineni. Ocupanții ruși susțin că AFU a lansat lovituri de rachete de la HIMARS MLRS. 

Propagandiștii au scris mai întâi că sistemele de apărare aeriană au doborât toate rachetele, au confirmat ulterior sosirea unei rachete, iar apărarea aeriană a Federației Ruse ar fi distrus cinci.

În același timp, RosSMI susține că podul în sine nu a fost deteriorat. 

în rețelele sociale au existat fotografii ale stării reale a podului după grevele APU. 

Războiul din Ucraina: date actuale

inamicul a continuat să bombardeze estul Ucrainei, lansând lovituri de rachete asupra altor regiuni ucrainene. 

Armata rusă a intrat în ofensivă în direcția slavă. Toate încercările de acțiuni de asalt în direcțiile așezărilor Semigorye, Vershina, Pokrovskoye și teritoriile centralei termice Uglegorsk au fost respinse cu succes de soldații ucraineni.

Potrivit experților de la Institutul pentru studiul războiului, în stadiul actual al războiului, Rusia se va concentra pe capturarea Seversk și Bakhmut, fără a acorda prioritate capturării Slavyansk.

Dar ofițerii de informații britanici cred că rușii se confruntă cu o lipsă de personal și sunt rupți între ofensiva din Donbass și apărarea regiunii Kherson ocupate.

în bătăliile Forțelor Armate din Ucraina, 38 550 de invadatori și mii de unități de echipament inamic au fost deja distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *