APU are toate motivele să lovească obiectele atribuite de Federația Rusă /foto armata SUAForțele Armate ale Ucrainei au toate motivele să lovească obiectele atribuite de Federația Rusă/foto armata SUA

Forțele Armate ale Ucrainei au toate motivele să lovească obiectele pe care Federația Rusă le-a însușit.

După cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost declarat la un briefing de către Secretarul de presă al șefului administrației militare Regionale Odessa, Sergey Bratchuk, comentând rapoartele de ieri despre un atac cu rachete asupra platformelor de foraj atribuite de Rusia în Marea Neagră.

“Rashistii au organizat mici garnizoane pe” turnurile Boyko”, au adunat acolo apărare aeriană, război radar și echipamente de recunoaștere. Adică, aceste facilități s-au transformat în puncte maritime fortificate care îi ajută pe ruși să navigheze în partea de nord-vest a Mării Negre. Prin urmare, Ucraina poate acționa înaintea curbei și are toate motivele să lovească instalațiile militare pe care Federația Rusă le-a însușit”, a spus Bratchuk.

Citește și:  armata ucraineană a lovit pozițiile inamice pe insula Zmeiny-OK Pivden Armata ucraineană a atacat pozițiile inamice de pe insula Zmeiny-OK”Pivden”  Rusia a concentrat nave de rachete, forțe speciale și Nave FSB pe turnuri inteligent-expert Rusia a concentrat nave de rachete, forțe speciale și Nave FSB pe “turnurile Boiko” – expert Buyan-M – care sunt aceste nave ale flotei rusești a Mării Negre cu rachete de calibru “Buyan-M” – care sunt aceste nave ale flotei rusești a Mării Negre cu rachete Kalibr

În același timp, el a subliniat că este necesar să așteptați informații oficiale de la conducerea militară și politică de vârf a Ucrainei cu privire la această știre.

Bratchuk a mai spus că în nordul Crimeei, ocupanții pregătesc bărci de aterizare care pot fi folosite pentru a forța unele bariere de apă, în special Nipru. În același timp, el a dat asigurări că în acest caz bărcile vor fi distruse.

ajutor UNIAN. În 2014, Federația Rusă a confiscat platformele de foraj din Chernomorneftegaz, așa-numitele “turnuri Boiko”. Ocupanții le-au folosit pentru a monitoriza situația suprafeței cu ajutorul inteligenței radio.

pe 20 iunie, au fost efectuate greve cu rachete pe platforme de foraj.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.