Rusia suferă pierderi grele în luptele cu APU/Europa emergentăRusia suferă pierderi grele în luptele cu APU/Europa emergentă

Armata ucraineană l-a lichidat pe comandantul rus al companiei de puști cu lunetă, Serghei Tsarkov, de pe teritoriul Trans-Baikal.

acest lucru este raportat de mass-media locală.

Ocupantul a fost un participant regulat și câștigător al jocurilor internaționale ale armatei în competiția Sniper Frontier. El a fost numit și cel mai bun lunetist al Brigăzii.

rashistul a fost îngropat acasă pe 10 aprilie.

Ei nu spun exact unde a fost lichidat rusul.

Citește și:  un amator a fost reținut la Odessa pentru a trage blocaje rutiere pe video În Odessa, un amator a fost reținut pentru a trage blocaje rutiere pe video expertul militar a explicat de ce Rusia dă Mariupol Kadyrovites (video) Expertul militar a explicat de ce Rusia dă Mariupol “Kadyrovites” (video)în Mariupol, rușii au ars apartamente întregi la conectarea electricității-primar în Mariupol, rușii la conectarea electricității au ars apartamente întregi-primar

război în Ucraina: date actualizate

Ofensiva invadatorilor continuă în zona operațională estică. Dimineața, Statul Major General a raportat că rușii încercau să captureze satul Dolgenkoye din regiunea Harkov.

Armata rusă încearcă să stabilească controlul deplin asupra Drobyshev și să blocheze estuarul. În plus, Federația Rusă consolidează gruparea trupelor pentru o ofensivă în regiunea Zaporozhye.

Majoritatea manevrelor invadatorilor în direcția Harkov sunt explicate de militari prin faptul că Federația Rusă încearcă să evite ieșirea APU contraatac în regiunea Belgorod.

în paralel, teroriștii ruși lansează atacuri cu rachete asupra orașelor ucrainene.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.