APU continuă să distrugă inamicul/fotografie facebook.com/MinistryofDefence.UA APU continuă să distrugă inamicul/fotografie facebook.com/MinistryofDefence.UA astăzi, în sud, armata ucraineană a eliminat 26 de ocupanți ruși și a distrus echipamentul inamic.

Acest lucru a fost anunțat de vorbitorul Comandamentului operațional “Pivden” Vladislav Nazarov în rezumat începând cu ora 13:00.

“Unitățile noastre continuă să distrugă inamicul și să-l împingă spre est”, a spus el.

În special, o pereche de elicoptere a lovit dimineața un grup de forță de muncă inamică și echipament militar, iar unitățile de rachete și artilerie au elaborat peste 100 de sarcini de tragere.

“Rezultatele lor sunt clarificate, dar din această dimineață se știe deja că lumea a devenit mai curată de 26 de rashiști. Un tanc, un tagyach blindat multifuncțional, încă 3 camioane blindate și 4 nu vor mai dăuna poporului ucrainean”, a spus Nazarov.după cum a raportat UNIAN, armata ucraineană a distrus 300 de ocupanți pe zi. Pierderile totale de luptă ale inamicului din 24 februarie până în 21 iunie sunt de aproximativ 34.100.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.